Endret: 14 mai 2020     Opprettet: 22 nov 2019

Nytt fra styret 22. november 2019

Her er siste nytt fra styret. Tidligere nytt fra styret finner du om du trykker på Meny-knappen øverst på siden. Vil du abonnere på nytt fra styret og annen informasjon på nettsiden, kan du oppgi epostadressen din i boksen du finner til høyre på siden.

EL-bil-lading

Ladeboksene blir strømsatt fra i dag, fredag, og kan tas i bruk.

Det blir gitt opplæring til beboere som har behov for det. Møt i så fall opp i garasjen onsdag 27. november kl 17.00

Sykkelparkering

Styret har besluttet at det nye sykkelrommet ikke skal ha plass til lastesykler. Det vil etableres plass til noen lastesykler utenfor rommet. Der blir det montert bøyler slik at syklene kan låses fast.

Ny vedlikeholdsplan for SBL

Styret setter i gang prosessen med å utarbeide ny vedlikeholdsplan for borettslaget. Det innebærer å gjøre en vurdering av tilstanden på ulike fysiske elementer i borettslaget, anslå behov for rehabilitering/vedlikehold, kostnader og prioriteringer av tiltak. Den forrige planen ble utarbeidet i 2014. 

Garasjen

Det vil bli montert ramper i garasjen til samtlige oppganger slik at det blir enklere å komme seg inn med vogner, rullestoler, rullator etc.

Lekeplassen

Det vil bli foretatt ettersyn av lekeplassen over nyttår.

Trafikksituasjonen i Åsengata

Styret har fått beskjed om at flere beboere er bekymret for trafikksituasjonen i Åsengata. Trafikken har økt, og kommer til å øke ytterligere i forbindelse med arbeidet i Sandakerveien. Styret melder bekymringen videre til bydelen ved bydelsoverlege, og ber om at tiltak vurderes.

Snart er det jul

Juletre og korps til julegrantenning er bestilt.